Ablaktisztítás

Ablaktisztítás Debrecen
Ablaktisztítás

Ablaktisztítás 9m-ig kitolórúddal
9 méter magasságig kitolórúddal csíkmentesen tisztítjuk le az üvegfelületet és kereteit.

Ablaktisztítás emelőkosárból
Ablaktisztítás emelőkosárból, gyorsan és hatékonyan, rövid határidővel. Engedélyekkel együtt. 24-48 órás munkarenddel, hétvégén is.

Ablaktisztítás alpintechnológiával
Kötélen lógva, megfelelő szaktudással vállalunk alpintechnolgiával ablaktisztítást. Megbízható tapasztalt szakember állományunkkal.

Ablaktisztítás Lakásokban, irodákban egyéb területeken. Gyors, hatékony, pontos határidővel takarító cégünk vállalja az ablakok tisztítását. Forró drót:+36 30 556-2556 Hívjon még ma, és kilát ablakán.

Ablaktisztítás! Röviden:

 • Ablaktisztítás lakásokban, irodákban.
  Az ablakok körül és alatta nem vizeződik el a talaj és a fal az ablaktisztítás során. Külön figyelmet fordítunk erre. Csík és folt mentesen takarítjuk az üveget és kereteit.
 • Ablaktisztítás üzletekben.
  A teljesítés mindig az Ön igényeihez, idejéhez igazodva zajlik. Az ablaktisztítás során a lecsöpögő vizet minden esetben felmossuk a talajról.
 • Ablaktisztítás nagyobb létesítményeknek
  Vállaljuk bevásárlóközpontok, irodaházak, üzemek üveg felületének tisztítását. Rövid határidővel hétvégi munkavégzéssel is.
 • Ablaktisztítás felújítás után
  Felújítás utáni ablaktisztítás. Legyen festékes, malteros, vízköves, fóliázott vagy csak poros az üvegfelület és kerete nálunk nincs akadály. A felületet forró gőzzel vagy karc mentes mikró pengével tisztítjuk. A matricákat eltávolítjuk.

Címkék:

Hívás
Üzenet