Szőnyegtisztítás Debrecen

Szőnyegtisztítás Debrecen

Szőnyegtisztítás Debrecen városban és környékén, ha ön szeretné kitisztíttatni szőnyegét legyen az padlószőnyeg vagy kisebb szőnyeg keressen minket bizalommal. Cégünk nagy tapasztalattal vállalja szőnyegek helyi tisztítását, több ipari gépet kipróbáltunk már és csak a legjobbakkal és leghatékonyabb vegyszerekkel dolgozunk.

Irodatakarítás Debrecen

Irodatakarítás Debrecen

Irodatakarítás Debrecen városban megbízható komoly céggel legyen az rendszeres takarítás vagy egy alkalmi nagytakarítás esetleg felújítás utáni takarítás. Ha az ön irodája Debrecen városában található és takarítócéget keres akkor hívja kolléganőnket aki ismerteti a feltételeket.

Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás Debrecen

Ha ön Debrecenben vagy környékén szeretne takarítócéget megbízni rendszeres takarítással akkor válasszon minket! Cégünk leveszi a terhet a válláról és önnek nem kell többet a takarítással bajlódnia legyen az iroda vagy magán ingatlan rendszeres takarítása. Megállapodás után önnek csak biztosítania kell a megbeszélt időpontokban a takarítóink bejutását és minden feladatot elvégeznek a normál pipere takarítástól a szemetesek kiürítésén keresztül a tisztálkodási eszközök feltöltéséig.

Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás Debrecen
A felújítás utáni takarítás az egyik talán legnehezebb takarítási feladat, hiszen ha a szakemberek nem figyeltek oda a tisztaság megtartására nagyon nagy feladat elé állíthatják a takarítókat éppen ezért a felújítás utáni takarítás időtartamát nagyon nehéz felbecsülni, hiszen ha a festő nem takarta le megfelelően az ablakokat, burkolatokat és a padozatot a takarítóknak ezt mind tisztára kell varázsolniuk és festékmentesíteni kell minden felületet.

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás Debrecen
Ablaktisztítás

Ablaktisztítás 9m-ig kitolórúddal
9 méter magasságig kitolórúddal csíkmentesen tisztítjuk le az üvegfelületet és kereteit.

Pipere takarítás

Piperetakarítás profiktól

Piperetakarítás! Minden felületen külön technológiával!
Elérhető áron, lakások, irodák, nagyobb létesítmények. Takarító cégünk a folyamatos munkavégzés során kifejlesztette ennek a takarítási formának az egyedi tisztítási technológiáját. Melyben nagy szerepet foglal a megfelelő szakmai felkészültség. Természetesen a minőségi tisztítószerekkel.

Megfelelő gépállománnyal és felelősség biztosítással rendelkezünk. A munkatársaink baleset és tűzvédelmi oktatásban részesülnek minden munkakezdés során. Vegye fel velünk a kapcsolatot és problémáját megoldjuk egy szempillantás alatt.

Piperetakarítás felújítás után

Nagy takarítás

Nagytakarítás

  • Nagytakarítás irodában! Minden takarítás során fentről haladunk lefelé és mindent áttakarítunk, ami az utunkba kerül. Ablakokat, ajtókat, könyves polcokat, bútorokat fényezzük
  • Nagytakarítás lakásokban! Ha már nincs rá ideje, vagy csak nem tudja hol kezdje el. Bízza egy minőségi takarító cégre. Függönymosás, fal porszívózás, kárpittisztítás minden egy helyen.
  • Nagytakarítás nagyobb létesítményekben! A megfelelő személyzettel, hozzáértéssel, kompatibilis gépállománnyal, rövid határidővel. A por sem marad utánnunk.
  • Nagytakarítás üzletekben! Szeretné, ha vevői egy tiszta környezetbe térnének vissza üzletében. Ne feledje a tisztaság több vevőt hoz a konyhára.

Takarítás

Ha takarításra van szüksége Debrecen városban akkor önnek ránk van szüksége! Vállaljuk otthonának, kereskedelmi ingatlanoknak teljes-körű takarítását a nagytakarítástól a rendszeres pipere takarításig akár felújítás utáni nagytakarításokat is.

Joggal kérdezheti, hogy miben vagyunk mások, mint a többi a takarító cég a piacon. 

Elsődleges szempont, hogy nálunk nincs olyan takarítási folyamat, mely évente egyszer ne lenne elvégezve. Ebből adódik, hogy olyan feladat, hogy nagytakarítás (gépi súrolás, csempe mosás, szőnyeg és kárpittisztítás, ablaktisztítás) nem időhöz és külön költséghez kötött, mert ezek a feladatok egy jól megszervezett takarítási folyamat során elvégezhetőek. Tehát ezeket már mi bele kalkuláltuk árainkba.

Vegyszereinket úgy választottuk meg, hogy azok hatékonyan tisztítsanak és ápolják a takarítandó felületeket. A hulladékot, amennyiben igény van rá, szelektíven gyűjtjük, hogy a környezetünkre is ügyeljünk. A tisztítószereink 100 %-ig lebomlanak, és biztonsági adatlappal rendelkeznek.

Hívás
Üzenet